Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πόρτες

K - Systems ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ

Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές | Χανιά Κρήτης

 

Door Panels
Τα πάνελ αλουμινίου της ALUMINCO ισορροπούν τις διαθέσεις, ξεχωρίζοντας για την μοναδική διαχρονικότητα τους.

Διαχρονικά πάνελ θυρών από παραδοσιακά πρεσαριστά, σύγχρονα κλασικά, μοντέρνα Inox και η νέα σειρά EISSODOS suite διατίθενται σε αμέτρητες επιλογές και προσφέρουν υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα με έμφαση στη ποιότητα και την ανθεκτικότητα.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
    • Τα πάνελ αλουμινίου προσφέρονται σε πολλαπλές σχεδιαστικές προτάσεις και σε ένα ευρύ φάσμα από υλικά και χρώματα που διεγείρουν την προσοχή.
    • Όλες οι σειρές κατασκευάζονται από φύλλα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, προκειμένου να διατηρείται η ανθεκτικότητα και η αντοχή τους στο χρόνο.
    • Οι υψηλές τεχνικές επιδόσεις στα πάνελ αλουμινίου της ALUMINCO, επιτυγχάνονται με την χρήση του πρωτοποριακού υλικού HDS Ultra Plus, όπου χάρη στην εξαιρετική του συμπεριφορά προσφέρει αυξημένη μείωση του θορύβου, συνδυάζοντας εξίσου την ποιότητα με την ασυναγώνιστη λειτουργικότητα.
    • Τα πάνελ διατίθενται σε πληθώρα διαστάσεων αλλά προσφέρουν και τη δυνατότητα να κοπούν στις επιθυμητές διαστάσεις.

 

 


 

Η επιχείρηση K-Systems ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ σας παρουσιάζει μια σειρά από πόρτες εισόδου και εσωτερικές για να ασφαλίσουν κάθε προσωπικό σας χώρο συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την άρτια αισθητική. Συνεργαζόμενοι εδώ και χρόνια με τις εταιρίες Exalco και NXS σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλού επιπέδου με τις καλύτερες προδιαγραφές σε ότι αφορά ασφάλεια, θερμομόνωση, στεγανότητα, ηχομόνωση σε πληθώρα σχεδίων και υλικών για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται περισσότερο στις δικές σας ανάγκες.

Οι πόρτες κατασκευάζονται από laminate, PVC ή γυαλί και ανταποκρίνονται σε όλες τις συνθήκες περιβάλλοντος, ασφάλειας και αντοχής λόγω χρήσης. Τα προϊόντα μας εφαρμόζουν τέλεια στις διαστάσεις που απαιτεί ο εκάστοτε χώρος χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό μας και την μακρόχρονη εμπειρία του στο αντικείμενο.
 
 
 
ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ
 
 
Premium Door
Η Premium Door είναι η ιδανική λύση για κάθε νέα οικοδόμηση ή ανακαίνιση κτιρίου.
Προσφέρει πρωτοφανείς μονωτικές επιδόσεις εξίσου σε ψυχρά ή θερμά κλίματα. Παρέχει απόλυτη στεγανότητα ενάντια σε νερό ή αέρα, ενώ εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία, χάρη στο μηχανισμό τετραπλού κλειδώματος που διαθέτει. Υποστηρίζει κάθε είδους τεχνολογικό σύστημα, όπως εγκατάσταση μηχανισμού αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, άνοιγμα με ψηφιακή εισαγωγή κωδικού κ.ά. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός δίνει τη δυνατότητα διαφόρων συνδυασμών υλικών και χρωμάτων.

Ενεργειακή - Απόδοση - Θερμομόνωση 10
Ασφάλεια 10
Αντοχή Διάρκεια ζωής 10 
Ηχομόνωση 10
Υδατοστεγανότητα 10
Σχεδιασμός - Αισθητική 10 
Φιλικό στο περιβάλλον 10
Κόστος (10 υψηλότερο) 10
 
 
 
Hotelia Door
Σύστημα κύριας εισόδου με θερμοδιακοπή, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με πάνελ, υαλοπίνακες ή συνδυασμό και των δύο. Είναι κατάλληλο για καθημερινή και συχνή χρήση. Παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Υπάρχει δυνατότητα ειδικού σχεδίου σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη σε επιφάνειες λαμαρίνας αλουμινίου και γυαλιού. Δέχεται χειροκίνητες και ηλεκτρικές κλειδαριές.

Ενεργειακή - Απόδοση - Θερμομόνωση 10
Ασφάλεια 8
Αντοχή Διάρκεια ζωής 10 
Ηχομόνωση 9
Υδατοστεγανότητα 9
Σχεδιασμός - Αισθητική 9
Φιλικό στο περιβάλλον 10
Κόστος (10 υψηλότερο) 8
 
 
Residence Door
Σύστημα εισόδου με στιβαρότητα. Είναι κατάλληλο για μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και δημόσια κτίρια. Παρέχει υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση και στεγάνωση, ενώ συνδυάζει υψηλή αισθητική και σύγχρονη τεχνολογία.

Ενεργειακή - Απόδοση - Θερμομόνωση 10
Ασφάλεια 9
Αντοχή Διάρκεια ζωής 10 
Ηχομόνωση 10
Υδατοστεγανότητα 8
Σχεδιασμός - Αισθητική 9 
Φιλικό στο περιβάλλον 10
Κόστος (10 υψηλότερο) 9
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις κατασκευές.