Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Aluminco

K - Systems ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ

Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές | Χανιά Κρήτης

 

SL200


SL200
Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα

Το σύστημα SL200 ανήκει στη γενιά των θερμομονωτικών συστημάτων και παρέχει μέγιστη εξοικονόμηση χώρου, υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, εξαιρετικές επιδόσεις και άριστη λειτουργικότητα.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα
- Ειδικά σχεδιασμένος τριπλός οδηγός πλάτους 98.5 mm και ύψους 32 mm ο οποίος περιλαμβάνει τζάμι-σίταπαντζούρι και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις αντικατάστασης κουφωμάτων χωρίς παρεμβάσεις στην τοιχοποιία.
- Αντι-διμεταλλικό υαλοενισχυμένο πολυαμίδιο PA66 GF25. Μία μοναδική καινοτομία ενταγμένη σε ένα μοναδικό συρόμενο σύστημα. Η χρήση του μειώνει την όποια παραμόρφωση μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού προφίλ αλουμινίου λόγω πιθανής θερμοκρασιακής διαφοράς.
- Ενισχυμένοι οδηγοί επάλληλου με μηχανική γωνία σύνδεσης για στιβαρότητα στην κατασκευή.
- Ειδικά σχεδιασμένο μπινί για απόλυτη στεγάνωση και άριστη λειτουργία.
- Άριστη στεγάνωση και θερμομόνωση με τη χρήση βοηθητικών προφίλ στη συναρμογή του γάντζου.


ΦΥΛΛΑΔΙΟ
 
SL2450


SL2450
Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα 

Το νέας γενιάς σύστημα SL2450 καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά όλα τα λειτουργικά οφέλη ενός minimal συρόμενου συστήματος με ανύψωση του φύλλου, ενώ παράλληλα υπερέχει σε επιδόσεις και μοντέρνα εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα
- Υψηλή ενεργειακή απόδοση με τη χρήση πολυαμιδίων 32 mm. 
- Οι minimal και ευθείες γραμμές σε συνδυασμό με τον χαμηλό οδηγό 32.5 mm προσφέρουν ιδιαίτερα κομψές κατασκευές.
- Κεντρικό προφίλ-γάντζος πλάτους 30 mm στο σημείο της επαλληλίας για τη μεγιστοποίηση του οπτικού πεδίου και του φυσικού φωτισμού.
- Ο προηγμένος μηχανισμός ανύψωσης προσφέρει ασυναγώνιστη λειτουργικότητα με αποτέλεσμα την εύκολη και αθόρυβη κύλιση των συρόμενων φύλλων ενώ το ειδικά σχεδιασμένο προφίλ με ενσωματωμένη λαβή εξασφαλίζει στο σύστημα στιβαρότητα και αυξημένη αντίσταση σε συνθήκες ανεμοπίεσης. 
- Δυνατότητα υλοποίησης πλήθους τυπολογιών και κάλυψη μεγάλου μεγέθους κατασκευών. 
- Ιδανική πρόταση για ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας λύσεις ανασυρόμενου με σταθερό


ΦΥΛΛΑΔΙΟ
 
W450


W450
Ανοιγόμενο-Ανοιγοανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα

Το σύστημα W450 ανήκει στη γενιά των θερμομονωτικών συστημάτων και σχεδιάστηκε με έμφαση στη λεπτομέρεια για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα
- Η μέγιστη ασφάλεια πολλαπλών κλειδωμάτων, οι υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομείωσης, η αισθητική και η λειτουργικότητα κάνουν το σύστημα να ξεχωρίζει.
- Χρήση υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων (PA66 GF25) 24 mm.
- Πολύ-θάλαμο κεντρικό ελαστικό που βοηθάει στην βέλτιστη στεγανοποίηση της κατασκευής, αποτρέποντας την θερμική μετατόπιση.
- Δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών Camera Europea και CAMERA ALU 16 (χαλύβδινος μηχανισμός κλειδώματος/ανάκλισης περιμετρικού).
- Δυνατότητα κατασκευής με πηχάκια κοπής 45° αλλά και κουμπωτά για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα εσωτερικά του κουφώματος.
- Λάστιχα “κουρτίνες” που προσφέρουν επιπλέον θερμική μόνωση.


ΦΥΛΛΑΔΙΟ